Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Impresszum


 • Ancsy Média
  ANCSY az-az Automatic News Channel System for You. Tehát ez egy automatikus RSS hír olvasó (News Aggregator), megosztó és média oldal, kiegészítve naptár (névnapok, ünnepek és egyéb események) funkcióval, TV műsorújság és néhány jó recepttel.
  Továbbá az oldalon helyet kapott még szavazások, médiák helyzete lista, videó listák, on-line élő adások és webkamerák modul is.
  Oldalunkon jelenleg 114 aktív RSS csatorna érhető el.
  Email: i n f o a n c s y . c o m
  Adminisztrátor: Admin (ツ)


  Tájékoztató

  Kedves Látogató! Mint az már az oldal megnyitása után azonnal kiderülhetett, ez nem egy kormány, pártok vagy civil szervezet által támogatott oldal, hanem egy egyéni fejlesztés, mely magán erőből jött létre és nem titkolt szándéka a mostani hatalom hamis propagandájával, hazugságaival szemben valós híreket, információkat megosztani, továbbítani. Az oldal hír modulja, automatikusan, a hírportálok szabadon terjeszthető RSS tartalmait dolgozza fel és rövidített címszerű szöveggel, lehetőség szerint képekkel jeleníti meg. Természetesen a teljes tartalom kizárólag a megjelölt hírforrás oldalán tekinthető meg, mely nálunk nem kerül rögzítésre és semmilyen felelősséget nem vállalunk annak tartalmáért. Mindazonáltal időnként felülvizsgáljuk a hírforrások hitelességét és szükség szerint töröljük vagy új forrásokat kapcsolunk be.

  MASoftNet
  Az oldal üzemeltetője, fejlesztője a MASoftNet Team.
  Weboldal: masoftnet.com

 • Hírdetés