Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Általános felhasználási feltételek

 • Kedves Látogató!

  Oldalunk az Ancsy Média, továbbiakban AM fő profilja online RSS olvasó (News Aggregator). A platform online oldalak, ingyenes RSS tartalmait olvassa, gyűjti össze időrendben, képekkel illusztrálva.

  Össze állíthatja saját híroldalát, kiválaszthatja mely RSS (Beállítások oldal) csatornákat szeretne látni az oldalon. Itt mindig friss, aktuális tartalmakra mutató hivatkozásokat talál. Képek és idézett címek segítik eldönteni, hogy mely tartalmakat tekintse meg az eredeti helyén.

  Az oldalon helyet kapott még, a képes, kategórizált információs kártya gyűjteményünk valamint néhány jó recept is.

  szeparátor

  RSS tartalmak

  Platformunk kizárólag az ingyenes, szabadom olvasható RSS (Rich Site Summary) tartalmakat olvassa. Hírportálok, tartalommegosztók, weboldalak RSS csatornáit a megjelenő hírek mennyiségének megfelelően 10,20,30,60 percenként lekérdezzük eltérő időintervallumban, így 10 percenként mindig friss tartalmakat talál az oldalon. A legfrissebbeket blokkokban, hasábokba megjelenítjük, valamint időrendben hírfolyamban is rendezzük. Az RSS csatornák tételeit időkorláttal tároljuk, így a hírfolyam mérete időben és tételszámban is korlátozott.

  Az oldalunkon nem jelenítünk meg álhírektől hemzsegő oldalakat, kormány propagandát. Természetesen várjuk a további ötleteket az [Új RSS] oldalon. Továbbá, az előbbi linken kérjük jelezni, ha nem szeretné, hogy csatornája az AM RSS olvasó oldalán megjelenjen.

  Amennyiben Cloudflare vagy egyéb hasonló eszközt használ oldala védelmében, úgy kérjük, hogy a 159.69.58.100 IP címen elérhető ancsy.com és az inwo.hu gyüjtő oldalaink részére engedélyezze hogy, olvasni tudják az RSS tartalmakat. Köszönjük!

  Az RSS tartalmak minden esetben forrásmegjelöléssel az eredeti tartalomra mutató linkkel vannak ellátva. A hírcímek, rővid leírások közzétett képek tartalmáért felelőséget nem vállalunk. Mindazonáltal, ha Ön kifogásolható tartalmat talál feltétlenűl jelezze a kapcsolati oldalunkon.

  A megjelenitendő RSS csatornákat, beállításokat Ön végezheti el, bármikor módosíthatja és a saját eszközén tárolja. Azokra rálátásunk, befolyásunk nincs.

  szeparátor

  Figyelem! Az oldalon megjelenő hírdetések valóságtartalmáért nem vállalunk felelőséget. Kormánypropaganda (Fidesz-KDNP) esetén feltétlenűl tájékozódjon annak valóságtartalmáról!

  szeparátor

  TV műsorfüzet, Videók

  A műsorfüzet tartalmát ingyenes EPG oldalról kapjuk. Az oldalunkon nem tárolunk semmilyen hang vagy videó anyagot, kizárólag hivatkozásokat adunk az eredeti tartalomhoz, esetenként lejátszó szkript segíti a megtekintését. A tartalmakért semmilyen felelősségen nem vállalunk, mindazonáltal ha sértőnek találja, szükség szerint eltávolítjuk a kérdéses hivatkozást.

  szeparátor

  Receptfüzet

  Magosi Béláné Borikagyertya

  Régi oldalunkról megtartottuk Magosi Béláné Borika emlékére készült receptfüzet tartalmakat. Kérjük lapozgassák legalább olyan szeretettel eme receptfüzetet oldalakat is, amilyen szeretettel Ő átadta nekünk utódoknak, barátoknak, ismerősöknek.
  Az oldalakon közzétett Receptfüzet receptek és képek az AM tulajdona. Mindazonáltal eredeti állapotában forrás megjelöléssel korlátlanul felhasználhatóak.

  A receptekhez sok sikert és jó étványat kíván a család.

  szeparátor


  Köszönjük a figyelmet!
  Üdvözlettel:
  Ancsy Média


 • Hírdetés