Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Beállítások

Impresszum

Hírek FAKEtelenül! Olvasson friss, érdekes, valódi híreket, hiteles forrásokból! Hírportálok, híroldalak, blogok, közösségi oldalak friss hírei időrendbe rendezve. No propaganda, no fake news!

Kedves Látogató!

Az aNcSy Team egy nonprofit csapat, mely pusztán önerõbõl üzemelteti eszközeit, platformjait. Platformunk a aNcSy (Automatic News Content SYstem), hír- és tartalom megosztó néven üzemel.

Ez egy egyedi fejlesztésű hírmegosztó platform. Folyamatosan dolgozunk rajta, új megoldásokat fejlesztünk, tesztelünk. Az építő jellegű véleményeket szívesen fogdjuk de, az irányvonaltól nem kívánunk eltérni. Nem fogunk saját híreket szerkeszteni, publikálni.

Tehát a híreket nem mi írjuk, mi csak összegyűjtjük azokat az RSS csatornákat, melyek számunkra érdekesek és megosztjuk. .

Tartalmak

A hírportálok, tartalom- videómegosztók, weboldalak RSS csatornáit 10 perces frissítéssel lekérdezzük, a legfrissebbeket blokkokban, hasábokba megjelenítjük, valamint időrendben hírfolyamban is rendezzük. Az RSS csatornák tételeit időkorláttal tároljuk, így a hírfolyam mérete időben és tételszámban is korlátozott. Az oldal teljesen automatikus.
Az oldalon szereplõ hírek más híroldalak hírcímei, idézetei így azok tartalmáért felelõsséget nem vállalunk! A tartalmak minden esetben az eredeti tartalomra mutató hivatkozással, forrásmegjelöléssel kerülnek megjelenítésre.

Trágár, rasszista, gyûlöletkeltõ vagy megítélésünk szerint nem megjeleníthetõ csatornát nem teszünk közzé, kérelmet töröljük.

Kerüljük az ál, eltorzított, megtévesztő, a valóságtól elrugaszkodott, gyűlöletet keltő híreket készítő oldalakat, irányított, propaganda médiát.

Technikailag lehetetlen minden forrás tartalmát, változásait követni. Ezért semmilyen felelőséget nem vállalunk az eredeti helyről kiragadott cím, idézett részlet és kép tartalmáért. Mindazonáltal, amennyiben valamely hivatkozás címére, idézetére vagy képre helyreigazítást kér, ebben az esetben haladéktalanúl irjon nekünk. Azonnal intézkedünk!

Egyéb megkereséseket tudomásul vesszük, szükség esetén intézkedünk, de nem kívánunk reagálni. Megértésüket köszönjük!

Új csatorna hivatkozást I T T küldhet be.

Adomány : 1 Euró

Az oldal használata teljesen ingyenes. Az oldal üzemeltetése viszont költségekkel jár. Amennyiben alkalmasnak találja és lehetősége van támogatni oldalunk további működését, fejlesztését, abban az esetben az alábbi gombra kattintva adományával megteheti. Köszönjük!


Köszönjük a figyelmet!
Üdvözlettel:
aNcSy Team