Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Impresszum

 • Kedves Látogató!

  Oldalunk az Ancsy Média, továbbiakban AM online oldalak RSS tartalmait gyűjti össze időrendben, képekkel illusztrálva. Az RSS tartalmak minden esetben forrásmegjelöléssel az eredeti tartalomra mutató linkkel vannak ellátva. Így azok tartalmáért a forrás tulajdonosa felelős. Mindazonáltal, ha Ön kifogásolható tartalmat talál feltétlenűl jelezze a kapcsolati oldalunkon.

  szeparátor

  Tartalmak

  Az oldalon közzétett RSS tartalmak a forrásban megjelölt oldal tulajdona, A hírcímek, rővid leírások közzétett képek tartalmáért felelőséget nem vállalunk.
  Az oldalakon közzétett Receptfüzet receptek és képek az AM tulajdona. Mindazonáltal eredeti állapotában forrás megjelöléssel korlátlanul felhasználhatóak.

  szeparátor

  Receptfüzet

  Magosi Béláné Borikagyertya

  Régi oldalunkról megtartottuk Magosi Béláné Borika emlékére készült receptfüzet tartalmakat. Kérjük lapozgassák legalább olyan szeretettel eme receptfüzetet oldalakat is, amilyen szeretettel Ő átadta nekünk utódoknak, barátoknak, ismerősöknek.

  A receptekhez sok sikert és jó étványat kíván a család.

  szeparátor


  Köszönjük a figyelmet!
  Üdvözlettel:
  Ancsy Média